Familiemediation

Onder familiemediation valt een aanzienlijke diversiteit aan conflicten.

Bijvoorbeeld:

  • Nalatenschappen
  • Oud zeer
  • Familieruzies
  • Zorg- en omgang
  • Conflicten in het familiebedrijf
  • Conflicten in samengestelde gezinnen

Vooral in de familiesfeer is het belangrijk om een conflict op te lossen. Daarom ga ik graag zo snel mogelijk met jullie om de tafel. Mijn ervaring is dat onder begeleiding van een mediator de emoties weer bedaren, zodat jullie met respect voor elkaars belangen de problemen bespreekbaar kunnen maken en naar een oplossing zoeken die een gezamenlijke toekomst weer mogelijk maakt.

Vrijblijvende kennismaking

Het is voor mij belangrijk dat er een klik tussen ons is en dat jullie vertrouwen in mij hebben. Daarom maak ik graag eerst kennis met jullie. U kunt telefonisch contact met mij opnemen of als u liever het contactformulier invult, dan neem ik binnen een dag contact op om een vrijblijvende afspraak te plannen. Dit gesprek duurt ongeveer een uur en in dit gesprek inventariseren wij wat er speelt en wat ik daarin voor jullie kan betekenen.

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens de mediation worden persoonlijke zaken besproken en is het belangrijk dat er een klik is tussen ons. Het kennismakingsgesprek is daarom gratis en geheel vrijblijvend en duurt maximaal 45 minuten. Willen de partijen de zaak inhoudelijk bespreken tijdens een kennismakingsgesprek, dan wordt dit gesprek als een mediationgesprek beschouwd en zullen de kosten van dit gesprek in rekening worden gebracht.

Afspraak maken

Bel mij direct 06-17000995 of meld u via deze website aan(contact). Ik ben op korte termijn beschikbaar op een locatie bij u in de buurt en werk ook op zaterdag en in de avond.

 

 

 

mr. Anoeska Stokvis
MfN Register Mediator
Rechtbankmediator
06-170 009 95

Of stuur een bericht