Arbeidsmediation

Bij arbeidsconflicten bespaart u veel tijd, energie, geld en productiviteit met mediation. Wat uw rol in het conflict ook is, werkgever, werknemer, bedrijfsarts of medewerker P&O, iedereen kan de eerste stap tot mediation zetten.

Arbeidsconflicten komen vaak voor en in vele vormen. Hoe eerder partijen hieraan een positieve wending geven, hoe beter. Stokvis Mediation is gespecialiseerd in het begeleiden en oplossen van deze conflicten.

Doel arbeidsmediation

De mediation kan tot doel hebben de re-integratie van de (zieke) werknemer in het arbeidsproces, maar ook beëindiging van het dienstverband. Wanneer mediation in geval van ziekteverzuim wordt ingezet, werken de deelnemers toe naar re-integratie van de werknemer. Het doel is om de arbeidsrelatie op een constructieve manier voort te kunnen zetten.

Tijdens de mediation kunnen de deelnemers er achter komen dat samenwerking niet meer mogelijk is. In dat geval kiest men voor exit mediation, waarbij er afspraken zullen worden gemaakt over de beëindiging van het dienstverband.

Bij het vastleggen van de afspraken worden de wederzijdse belangen van de deelnemers zo optimaal mogelijk gediend.

Als de deelnemers hun advocaten of adviseurs in de mediation willen betrekken, is dat voor Stokvis mediation geen probleem en leidt dat doorgaans tot een snelle en passende oplossing.  

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens de mediation worden persoonlijke zaken besproken en is het belangrijk dat er een klik is tussen ons. Het kennismakingsgesprek is daarom gratis en geheel vrijblijvend en duurt maximaal 45 minuten. Willen de partijen de zaak inhoudelijk bespreken tijdens een kennismakingsgesprek, dan wordt dit gesprek als een mediationgesprek beschouwd en zullen de kosten van dit gesprek in rekening worden gebracht.

Afspraak maken

Bel mij direct 06-17000995 of meld u via deze website aan(contact). Ik ben op korte termijn beschikbaar op een locatie bij u in de buurt en werk ook op zaterdag en in de avond.

 

 

 

mr. Anoeska Stokvis
MfN Register Mediator
Rechtbankmediator
06-170 009 95

Of stuur een bericht